یاوران دانش
چرا به مشاوره تحصیلی در متوسطه دوم نیاز داریم؟

گردآوری توسط :

تیم مشاوره یاوران دانش

تاریخ انتشار این مقاله

فهرست مطالب

مشاوره تحصیلی دوازدهم، یازدهم ، دهم و کنکور | اهمیت مشاور در متوسطه دوم

دوره متوسطه دوم در حد فاصل سال‌های پایانی تحصیل دانش‌آموزی از سال دهم تا دوازدهم قرار دارد. این دوره دروازه ورود به تحصیلات دانشگاهی است و در پایان آن با امتحان چالش‌ برانگیز کنکور مواجه هستیم.

در عین‌ حال طبق روش جدید برگزاری کنکور نتایج امتحان نهایی هر سه سال متوسطه دوم در نتایج نهایی تأثیرگذار است. روش مطالعاتی، برنامه‌ریزی درسی، استراتژی تحصیلی و در کل سبک زندگی دانش‌آموزی متوسطه دوم به‌ کلی با آنچه تاکنون از سال‌های ابتدایی تحصیل تجربه کرده، تغییر می‌کند.

اهمیت مشاوره تحصیلی در مدیریت مطالعه و سبک زندگی دانش‌آموز و همچنین آگاهی والدین آنها در این سال‌های حساس و پایانی تحصیل دانش‌آموز است. اما روش مشاوره در هر سال از دهم تا دوازدهم متفاوت است. در این مقاله به تفکیک، چگونگی برنامه‌ریزی مشاوره تحصیلی هر سال از متوسطه دوم را بررسی خواهیم کرد.

روش مشاوره تحصیلی سال دهم

سال دهم اولین سال از دوره متوسطه دوم است و آغازی بر روش تحصیلی متفاوت و هدفمند دانش‌آموز تلقی می‌شود. در عین ‌حال با وجود فاصله دو ساله با کنکور نتایج امتحان نهایی آن در نتایج پایانی کنکور تأثیرگذار است. از طرفی دانش‌آموز سال دهمی برای اولین‌بار با جو مطالعات جدی روبرو شده و خود را در یک رقابت بزرگ با ابعاد کشوری پیدا می‌کند.

در عین ‌حال آغاز پروسه طولانی کنکور است. اما آیا لازم است تا دانش‌آموز دهمی در حد فاصل دو ساله تا کنکور زندگی را برای خودش و خانواده سخت و پرتنش سازد؟

اهمیت مشاور تحصیلی در همین نکته ساده اما کلیدی است. زمانی ‌که قرار است تا دانش‌آموز دهمی را جدی‌تر کرده اما همچنان او را در آرامش یک سبک زندگی هدفمند با انجام تمامی فعالیت‌های عادی زندگی قرار دهیم.

مشاوره تحصیلی متوسطه

وظایف مشاور تحصیلی در سال دهم

مشاوران تحصیلی در سال دهم با دانش‌آموزانی روبرو هستند که عموماً سبک مطالعاتی درستی ندارند. از روش‌های حرفه‌ای درس خواندن بی‌اطلاع هستند و قاعدتاً نمی‌توانند استراتژی مطالعاتی را درک کرده و تابع یک برنامه‌ریزی طولانی ‌مدت شوند.

عموم این دانش‌آموزان تحت تأثیر فشار روانی کنکور قرار دارند و خیلی زود آن را چون چالش بزرگ و گاهاً ترسناک دنبال می‌کند. والدین این دانش‌آموزها هم معمولاً کم‌تجربه، ناآگاه اما خیلی حساس و سخت‌گیر هستند. تا جاییکه نمی‌توانند تعادل درس در کنار تفریح دانش‌آموز را مدیریت کنند. وظایف مشاور تحصیلی در سال دهم سروسامان دادن این حجم از ناهماهنگی‌ها و کم آگاهی‌ها است.

وظایف مشاور در سال دهم به قرار زیر است:

1- دانش‌آموز را با سبک مطالعه تایمی یا باکسی یا زنگ به زنگ آشنا می‌کند

اولین قدم آشنایی دانش‌آموز با روش مطالعاتی حرفه‌ای در دوره متوسطه دوم است. عموم دانش‌آموزان با همان تفکر ابتدایی خود از روش مطالعه متوسطه اول وارد سال دهم می‌شوند و معمولاً درس‌ها را یک‌جا و بی‌برنامه مطالعه می‌کنند.

روش درس خواندنی که به هیچ حالت مناسب حجم اطلاعات گسترده مطالب درسی سال دهم نیست. این روش مطالعه یک‌جا و بی‌برنامه باعث آشفتگی مطالب شده و مانع از آن است که دانش‌آموز در تک‌تک مباحث دقیق و موشکاف شود.

مشاوره تحصیلی با آموزش تکنیک مطالعه باکسی از دانش‌آموز می‌خواهد که دروس را طبقه‌بندی شده مطالعه کند و هر طبقه ساختار مطالعه مخصوص خود را داشته باشد.

به ‌این ‌ترتیب دانش‌آموز قادر است تا در هر موضوع دقیق شده و با تسلط بالاتری تا عمق هر مطلب را استخراج کرده و یاد بگیرد. این روش مطالعه برای تسلط هر چه بیشتر دانش‌آموز بر مطالب درسی زیاد و عمیق سال دهم و موفقیت او در امتحانات نهایی و نهایتاً کنکور تأثیرگذار است.

2- دانش‌آموز را برای داشتن یک برنامه کامل آماده می‌کند

دانش‌آموز سال دهمی از درس تا تفریح و فعالیت‌های متفرقه را باید هم‌زمان تجربه کند. زندگی جریان دارد و این دانش‌آموز جدی باید در کنار درس به دیگر برنامه‌های خود رسیدگی کند. کلاس‌های ورزشی، هنری، تفریحات، حضور در مهمانی‌ها و… همگی از فعالیت‌های متفرقه اما مهم و تأثیرگذار در سبک زندگی دانش‌آموز پایه دهم هستند. اما چگونه به همگی این برنامه‌ها در کنار درس و مطالعه هدفمند خواهد رسید؟

تجربه نشان داده است که دانش‌آموز کم تجربه سال دهمی و حتی والدین کم آگاه در چنین شرایطی نمی‌توانند برنامه‌ریزی هدفمند را پایه‌ریزی کنند.

این وظیفه مشاور تحصیلی است که یک برنامه پر و پیمون با تنوع کامل از درس در کنار استراحت، کلاس‌‌‌ آموزشی متفرقه و حتی حضور در مهمانی‌ها را تدارک ببیند. به ‌این ‌ترتیب مادامیکه دانش‌آموز سال دهمی در مدرسه موفق است، برای تمامی فعالیت‌های خود حضوری مؤثر و پیگیر را دنبال می‌کند.

3- ایجاد آگاهی و حساسیت از اهمیت امتحان نهایی

مشاور تحصیلی، دانش‌آموز سال دهمی و والدین او را نسبت ‌به امتحان نهایی بیدار می‌کند. در این سال و سال‌های پس ‌از آن دیگر وقت آن نیست که بگوییم نمره اهمیتی ندارد و ۱۸ با ۲۰ فرقی نمی‌کند! عدم توجه به نمره امتحان نهایی برای زمانی بود که تأثیر در نتایج کنکور نداشتند، اما حالا ۶۰ درصد نتایج نهایی کنکور وابسته به نمره امتحان نهایی است و امتحان نهایی سال دهم اولین مرحله تأثیرگذار است.

با توجه به تغییر سیاست برگزاری کنکور بارها شاهد والدینی هستیم که از اهمیت نمره در امتحان نهایی سال دهم کم اطلاع هستند و همچنان فکر می‌کنند که نمره ۱۸ یا ۱۹ چندان فرقی ندارد. اما بهتر است بدانید که این نمرات در ترازبندی نهایی کنکور تأثیر دارند و حتی 0.5 نمره اختلاف می‌تواند نتایج تراز کنکور را به‌ کلی دگرگون کند.

اهمیت مشاور کنکور در بیدار کردن دانش‌آموز و والدین نسبت ‌به اهمیت نمره در امتحان نهایی است. البته این بیدار کردن نباید باعث افزایش حساسیت و استرس شود. مشاور کاربلد می‌داند که چگونه مادامیکه دانش‌آموز را از حساسیت نمره مطلع کرده، همچنان در او حس آرامش را تداعی کند.

نقش مشاور در پایه یازدهم

دانش‌آموزان با عبور از متوسطه اول تا متوسطه دوم در تلاطم حس بزرگ شدن هستند. در این تغییر پایه تحصیلی آنها انگیزه مضاعف دارند و جدی‌تر درس می‌خوانند. برای همین است که عموماً سال دهم را با شدت و هیجان بالایی سپری می‌کنند.

در پایان دوره متوسطه دوم یعنی سال دوازدهم حس حضور در دانشگاه همراه آنها است و همین انگیزه کافی است تا با انرژی مضاعف‌تری در پای درس و کتاب‌ها بنشیند. اما در این ‌میان سال یازدهم وجود دارد که نه حس بزرگی و هیجانی سال دهم را در خود دارد و نه مقدمه ورود در دنیای متفاوت و جذاب دانشگاهی است. سال یازدهم بحرانی‌ترین سال از دوره تحصیلی هر دانش‌آموز است و در پایه یازدهم احتمال افت تحصیلی بسیار زیاد است.

افت تحصیلی پایه یازدهم در نیمه نخست آن کاملاً محسوس است. چرا که دانش‌آموزان به ‌یکباره با دنیای جدید متوسطه دوم عادت کرده‌اند و هنوز در هیجان حس دنیای بزرگتر مانند دانشگاه قرار ندارند. اهمیت مشاوره تحصیلی برای کمک به دانش‌آموزان در عبور از این بحران تحصیلی است. اما مشاور کنکور چگونه این کار را انجام می‌دهد؟

تاثیر مشاور تحصیلی در بحران شخصیتی دانش‌آموز یازدهمی

دانش‌آموز یازدهمی درست در میانه مسیر قرار دارد. از هیجان آغاز راه چیزی باقی نمانده و هنوز به تب و تاب پایان راه نرسیده است. در همان وسط این احتمال وجود دارد که افت کند؛ اما نقش مشاور تحصیلی در این مرحله یعنی نیمه نخست پایه یازدهم کاملاً برجسته است.

مشاور تحصیلی با حضور در کنار دانش‌آموز برای طی شدن این دوره کمک می‌کند. تا جاییکه اجازه می‌دهد تا دانش‌آموز تا حدودی از بار درس‌ها فرار کند، اما از برنامه مطالعاتی خود دور نشود.

در عین ‌حال به شکلی برنامه‌ریزی می‌کند تا دانش‌آموز مادامیکه کمتر کار می‌کند، مانع از انباشته شدن دروس خواهد شد. در واقع به دانش‌آموز کمک می‌کند تا مادامیکه بیشتر متوجه برنامه‌های شخصی خود است و علایق خود را دنبال می‌کند، همچنان در تب و تاب درس و مدرسه باقی بماند.

اهمیت مشاور برای آگاهی والدین دانش‌آموز یازدهمی

چالش جدی پایه یازدهم تنش و اصطکاکی است که میان دانش‌آموز و والدین او ایجاد می‌شود. این تنش برای نیمه نخست سال یازدهم در بالاترین حد خود قرار دارد. چرا که والدین می‌بینند که فرزند آنها با وجود آنکه یک ‌سال بزرگتر شده، اما نسبت ‌به سال قبل کمتر درس می‌خواند. اندکی بی‌خیال تر است و گویا هیچ‌ چیز را جدی نمی‌گیرد. همین کندوکاو کافی است تا میان والدین و دانش‌آموز سال یازدهمی تنش زیادی ایجاد شود.

تنش میان خانواده و دانش‌آموز باعث دور شدن او از درس و مدرسه و حتی حس و حال کنکور خواهد شد. این تنش دانش‌آموز را به لجبازی و عصبانیت می‌کشاند و حتی ممکن است با افت تحصیلی شدید مواجه شود. نقش مشاور تحصیلی در آگاه کردن خانواده به شرایط پیش روی دانش‌آموز آنها است.

مشاور پایه یازدهم از بحران‌های شخصیتی و حس و حال پا در هوای این سال اطلاع دارند و به ‌خوبی قادر است تا والدین را از شرایط پیش رو آگاه سازد. مشاور کنکور می‌تواند برای والدین خط و مشی را تعیین کند تا مادامیکه به دانش‌آموز اجازه راحتی بیشتر را می‌دهند، به جریان امور درسی او نیز مسلط باشند.

مشاوره تحصیلی یازدهم

چرا به مشاوره‌های هفتگی نیاز داریم؟

حضور مشاور تحصیلی در کنار دانش‌آموز یازدهمی الزامی است و این ارتباط باید منظم و پیوسته هر هفته یک‌بار و حتی بیشتر انجام شود. اما چرا تا این اندازه به حضور مشاور در کنار دانش‌آموز نیاز داریم؟

در ملاقات‌های هفتگی دانش‌آموز فرصت دارد تا مشکلات خود را با مشاور تحصیلی در میان بگذارد. از مشکلات خود صحبت کرده و شرایط فعلی خود را تحلیل کند. در عین ‌حال مطمئن است که فردی آگاه می‌تواند به او در عبور از چالش‌ها کمک کند.

از طرفی برای هماهنگ شدن با والدین و توجیه آنها از امکان حضور مشاور استفاده می‌کند. مشاوره تحصیلی در این ایام از سال یازدهم قبل ‌از آنکه برنامه‌ریز درسی باشد، یک نیروی تقویت روحیه است تا با درک شرایط فعلی دانش‌آموز به او برای عبور از این ایام سخت کمک کند.

نقش مشاور در نیمه دوم سال یازدهم

نیمه دوم پایه یازدهم حال و هوای نسبتاً متفاوتی از نیمه اول همین سال دارد. به نوعی با نزدیک شدن به ماه‌های پایانی سال یازدهم مجدداً موج داغی از تب و تاب کنکور پیدا می‌شود. با مرحله امتحان نهایی روبه‌رو هستیم و قاعدتاً می‌دانید که کسب نمره در این پایه نیز تأثیر عمیق در نتایج کنکور دارد.

اهمیت مشاور کنکور در نیمه دوم پایه یازدهم ایجاد نگاه کنکوری است. در این دوره حتی خود دانش‌آموزان هم سعی می‌کنند تا نگاه کنکوری داشته باشند، اما معمولاً در تحلیل این شرایط جدید کم‌تجربه هستند. تا جاییکه حس تنهایی و کم‌ تجربگی و البته بلاتکلیفی او را مضطرب خواهد کرد. همین اضطراب کافی است تا فرصت طلایی نیمه دوم پایه یازدهم دانش آموز خراب شود.

مدل درس‌ها در نیمه دوم سال یازدهم به شکلی است که دانش‌آموز با حجم قابل‌ توجه مطالب آموزشی جدید روبرو نیست. به نوعی حجم درس‌های جدید کم است و فرصت خالی در برنامه مطالعاتی دانش‌آموزان زیاد است.

مشاور کنکور می‌تواند از این فرصت برای تقویت روحیه کنکوری دانش‌آموز استفاده کند. مثلاً می‌توان از فرصت ایجاد شده برای فعالیت‌های تستی و حتی اجرای برنامه‌های مهارت ‌آموزی کنکور و آموزش روش‌های تست‌زنی استفاده کرد.

نیمه دوم سال یازدهم می‌تواند مانور جدی آموزش تکنیک‌های کنکوری باشد و به دانش‌آموز روش مطالعه کنکور را یاد بدهیم. از طرفی قرار است تا او را برای امتحان نهایی این پایه آماده کنیم. این همگی از وظایف مشاور تحصیلی در نیمه دوم سال یازدهم است.

اهمیت مشاوره تحصیلی در پایه دوازدهم و کنکور

پایه دوازدهم سال پایانی و البته حساس‌ترین سال تحصیلی هر دانش‌آموز است. دانش‌آموزان در این سال خودشان را برای کنکور آماده می‌کنند و قرار است در پایان آن مسیر زندگی آینده خود را رقم بزنند. دانش‌آموز سال دوازدهمی در مرز دوران دانش‌آموزی و دانشجویی قرار دارد، اما عبور از این مرز چندان ساده نیست. قطعاً برای موفقیت در این سال باید از حضور مشاور تحصیلی استفاده شود. سال دوازدهم از چندین نظر حساسیت بالایی دارد:

  • این سال جمع‌بندی سه سال تحصیلی دوره متوسطه دوم است. بنابراین با حجم درسی بسیار زیادی روبرو هستیم.
  • این سال نزدیک‌ترین سال به کنکور است. بنابراین دانش‌آموز ما باید علاوه ‌بر نگاه تشریحی برای امتحانات نهایی دارای نگاه تستی نیز باشد.
  • دانش‌آموز با یک شرایط درسی خاص مواجه است. دانش‌آموز سال دوازدهمی به موضوعاتی از قبیل دانشگاه، شغل آینده و در کل مسیر زندگی خود می‌اندیشد.
 

در این سال دانش‌آموز به جامعه واقعی خیلی نزدیک است. به شکلی که از دنیای فانتزی نوجوانی فاصله گرفته و حالا حس بزرگسالی برای ورود به جامعه واقعی و جدی را دارد.

چرا بررسی چالش ها در سال دوازدهم مهم است؟

تمام این شرایط باعث می‌شود تا دانش‌آموز سال دوازدهمی به موضوعات بسیار زیادی فکر کند. در عین ‌حال با چالش‌های گسترده و متنوع روبرو باشد. قطعاً مدیریت این حجم از افکار متضاد و چالش ‌برانگیز ساده نیست. تا جاییکه دانش‌آموز دم کنکوری را به تنش‌های روحی و اجتماعی می‌رساند. بدون حضور مشاور تحصیلی نمی‌توان این مقدار تفکرات گسترده و گاهاً متضاد را مدیریت کرد.

از طرفی حتی برای طی شدن پروسه مطالعاتی دانش‌آموز به حضور هدفمند مشاور کنکور نیاز داریم. مثلاً اگر دانش‌آموز، دوره مطالعاتی خود را از تیر ماه آغاز کرده، اما خیلی سنگین پیش برود، در میانه راه کم می‌آورد و خسته از بار سنگین مطالعات، برنامه مطالعاتی را رها می‌کند. در عین‌ حال اگر مسیر مطالعاتی خود را شل آغاز کند، در میانه راه نگران خواهد شد.

برای‌ اینکه چطور برنامه مطالعاتی خود را برای کنکور آغاز کند و چطور این مسیر را سپری کرده تا در نهایت برای آزمون نهایی سال دوازدهم و همچنین کنکور آماده شود. همگی شرایطی است که برای مدیریت آن به حضور مشاور کنکور نیاز داریم.

نقش مشاوره کنکور در سال دوازدهم

بدون حضور مشاور کنکور سپری کردن سال دوازدهم با دورنمای موفقیت در امتحان نهایی و در نهایت خود کنکور غیرممکن است؛ اما این مشاور چه نقشی دارد؟ و یا چه وظایفی را دنبال می‌کند؟

مهمترین نقش مشاور کنکور در سال دوازدهم رها کردن دانش‌آموز از فکر کردن‌های دائمی و بی‌مورد است. مشاور باید بتواند ذهن دانش‌آموز را از فکر کردن به آینده بیرون بیاورد. به ‌این ‌ترتیب ذهن او را آرام کرده و دغدغه‌های او را به حداقل می‌رساند. به نوعی دانش‌آموز دوازدهمی نه تجربه کافی و نه وقت کافی برای فکر کردن به حواشی و برنامه‌ریزی مطالعه کنکور را دارد. این در حالی است که بدون برنامه‌ریزی نمی‌توان این مسیر را سپری کرد.

فکر کردن دائمی برای آنکه چه چیزی بخوانید و یا چگونه بخوانید، انرژی زیادی از دانش‌آموز می‌گیرد و این یعنی آنکه عملاً هیچ کاری انجام نمی‌شود. نقش مشاور کنکور در مدیریت برنامه مطالعاتی دانش‌آموز سال دوازدهم است.

مشاور کنکور تعیین می‌کند که دانش‌آموز چه چیزی بخواند و یا چطور آن درس را مطالعه کند. مثلاً تعیین می‌کند که دانش‌آموز در طول هفته چه وقت فیزیک یا شیمی را مطالعه کند و حتی تعیین خواهد کرد که روش مطالعاتی فیزیک و یا شیمی و یا هر درس دیگری چگونه باشد. به ‌این ‌ترتیب دانش‌آموز دم کنکوری از دغدغه برنامه‌ریزی برای مطالعه و جمع‌بندی مطالب رها شده و می‌تواند کاملاً هدفمند و متمرکز برای طی شدن مسیر طولانی تا کنکور حرکت کند.

مشاور کنکور همه‌چیز دانش‌آموز از مطالعه، روش مطالعه، زمان استراحت، زمان خواب و ساعت مطالعه را ریز به ریز برنامه‌ریزی خواهد کرد. این نظارت در جزئی‌ترین موارد باعث می‌شود تا دانش‌آموز دیگر درگیر حواشی نبوده و با اطمینان از نظارت یک فرد کاربلد فقط و فقط به افزایش بار علمی و مهارت‌های کنکوری خود متمرکز خواهد شد.

اهمیت حضور مشاور کنکور در کنار والدین

بخشی از وظایف مشاور کنکور آگاه‌سازی و همراه‌سازی والدین با شرایط دانش‌آموز است. والدین قدم به قدم کنار دانش‌آموز خود هستند و همه جزئیات را مرور می‌کنند. آنها علاقه دارند تا دانش‌آموز بیشتر از هر زمان دیگری درگیر مطالعات کنکوری شده، تست بزند، آزمون سپری کرده و هر روز قوی‌تر و جدی‌تر باشد. در عین ‌حال همواره دنبال آن هستند که دانش‌آموز آنها در چه درسی ضعیف است، در چه سطحی از تکنیک مطالعه کنکور قرار دارد و آیا می‌تواند به ‌راحتی پروسه طولانی تا پایان امتحان کنکور را سپری کند؟

نقش مشاور کنکور برای آگاه‌سازی والدین برجسته است. والدین اگر چه نگران هستند، اما تجربه و مهارت کافی برای هدایت تحصیلی فرزند خود را ندارند و حتی ممکن است به ‌دلیل ابهاماتی از قبیل اصرار برای درس خواندن زیاد و یا توجه بیش ‌از حد به سوالات تستی باعث مشکلات برای دانش‌آموز خود شوند.

حضور مشاور کنکور باعث می‌شود تا حتی والدین هم از دغدغه فکر کردن به برنامه‌ریزی درس رها شده و حالا با خیالی آسوده‌تر مادامیکه می‌دانند یک فرد کاربلد همه چیز را در دست گرفته، فرزند خود را تا کنکور هدایت کنند.

سخن پایانی

پیشرفت عالی با آن آرامش ذهنی در سال دوازدهم بدون حضور مشاور تحصیلی امکان‌پذیر نیست. دانش‌آموز مستعد سال دوازدهمی و حتی سال‌های دهمی و یازدهمی با تمام همت و تلاشی که دارد، هرگز تجربه روبه‌رو شدن با شرایط کنکوری را سپری نکرده است. او اولین‌ بار است که در مرز میان دانش‌آموزی تا دانشجویی قرار گرفته و قرار است تا برای اولین ‌بار به ‌طور جدی برای آینده شغلی و مسیر زندگی خود فکر کند. افکاری که قطعاً ذهن او را آشفته کرده و توانایی او در برنامه‌ریزی مطالب درسی و ساعات مطالعه را زایل می‌کند.

بدون حضور مشاور تحصیلی تلاطم دانش‌آموزان بسیار زیاد است و به ‌علت دغدغه‌های زیاد مسیر یادگیری کند و خیلی کم است. نقش مشاور در چنین مرحله‌ای جدی و استراتژی است تا دانش‌آموز را قدم به قدم از ابتدای متوسطه دوم تا پایان کنکور هدایت نماید. آنچه مسلم است، مشاور تحصیلی باید از مهارت‌های برنامه‌ریزی در کنار مهارت‌های روان‌شناسی تحصیلی برخوردار باشد.

این فرد باید از تمامی اصول روان‌شناسی تحصیلی و برنامه‌ریزی درسی مطلع باشد. تا جاییکه در صورت لزوم توانایی کمک گرفتن از یک روان‌شناس حرفه‌ای را داشته باشند و بتوانند با اهل فن در این زمینه مشورت کنند. به ‌این ‌ترتیب مشاور کنکور می‌تواند قدم به قدم از برنامه‌ریزی تحصیلی تا تقویت روحیه و تداوم انگیزه مسیر طولانی کنکور کنار دانش‌آموزان باشد.

پاسخ به سوالات متداول شما

معمولا مدل آموزش معلمین با روش برگزاری امتحان نهایی و یا کنکور متفاوت است و مشاور به هماهنگی این دو کمک می‌کند.

معمولا دانش آموزان پایه دهم از مدیریت روش مطالعه ناآگاه است. برای مدیریت مطالب درسی زیاد از تکنیک باکسی(زنگ به زنگ) با مطالعه ساختار یافته استفاده می‌کنند.

بله. نمره امتحان نهایی تراز شده و تاثیر آن در نتایج کنکور زیاد است. تا جاییکه تفاوت نمره 18 تا 20 بسیار زیاد خواهد شد.

دانش آموز سال یازدهمی از هیجان ورود به متوسطه دوم فاصله دارد و همچنان در جو کنکور وارد نشده که باعث می‌شود تا حدودی از شرایط تحصیل فاصله بگیرد.

معمولا والدین نمی‌توانند شرایط متغییر دانش آموز را درک کنند. اهمیت مشاور برای آگاه کردن والدین از این بحران ها است.

صفحه اینستاگرام ما را دنبال کنید

لینک کوتاه شده این مقاله

https://dyavari.com/?p=17948

آیا این مطلب را دوست داشتید؟

با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

واتساپ
تلگرام
ایمیل
توییتر

تیم تولید محتوا یاوران دانش

از سال ۷۶ هادی شما دانش آموزان هستیم و با ایجاد برنامه های آموزشی نوین در در مدارس برتر تهران، مسیر موفقیت دانش آموزان را هموار ساختیم. هم اکنون با ایجاد بستری مناسب سعی کردیم منبعی جامع از هر آن چه یک داوطلب کنکوری باید بداند را فراهم کنیم.

مطالب پیشنهادی ...
همــــــینجا بپــــــرس

در کمترین زمان پاسخگو هستیم؛)

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
یــاوران دانــش