یاوران دانش

پشتیبان کنکور سراسری

پشتیبان؛ کلمه ای که در ذات خود آرامش، تجربه، ایجاد آمادگی و روحیه را جای داده. پشتیبان واقعا چه کسی است؟ آیان میشود به مشاور کنکورمان بگوییم پشتیبان؟ در ادامه به برسی این موارد میپردازیم.

قطعا راهنمایی گرفتن از فردی که مسیر مشخصی را طی کرده و در این مسیر، موفق بوده؛ خالی از لطف نخواهد بود. در کلاس های golden chair (صندلی طلایی) دو پشتیبان برای دانش آموزان در نظر گرفته شده.

۱. پشتیبان علمی

۲. مشاور یار

که در ادامه به آن ها می پردازیم.

عناوین این مطلب

در اینجا برخی از وظایف پشتیبان کنکور در قبال داوطلب را ذکر کردیم.

همیشه در دسترس
کمک به اجرای وظایف دانش‌آموز
اجرای خواست مشاور و معلم
ایجاد آرامش
آموزش عملی اصول کنکور
برسی کار دانش آموز
کمک به افزایش انرژی دانش‌آموز

اهداف و وظایف پشتیبان در یاوران دانش

پشتیبان به طور معمول یک دانش آموزی است که در سال های قبل توانسته به رتبه خوبی برسد و در مسیر کنکور موفق بوده. باید توجه داشت که پشتیبان وظیفه امر و نهی یا بازخواست کردن ندارد بلکه با حضور خودش مثل یک حامی کمک می کند دانش آموز کارهای خود را بهتر انجام بدهد و اگر فعالیت ها خارج از توان دانش آموز بود به معلم یا مشاور بسته به شرایط اطلاع می دهد که فعالیت ها را مجددا بررسی کنند و در صورت نیاز تغییراتی ایجاد کنند.

1- مشاور یار

عموما به اجرا دقیق برنامه ها کمک می کند در ساعات مطالعه با راهنمایی موجب می شود، دانش آموز به روش صحیح مطالعه کند؛ هماهنگی های مورد نیاز برای اجرای برنامه دانش آموز را انجام می دهد تا اتلاف زمان به حداقل برسد.

2- پشتیبان علمی

در زمان هایی که دانش آموز نیاز به رفع اشکال دارد یا که به سختی متوجه می شود، کمک بکند دانش آموز بسیار سریع تر و راحت تر پیش برود.

پشتیبان-کنکور

این کار و نکن، اون کار و بکن!

در این سال ها پشتیبان ها نقش یک ناظر را داشته اند که فقط دانش آموز ها را کنترل می کردند و آن ها را مورد امر و نهی قرار می داده، به همین دلیل دانش آموزها به سختی با پشتیبانشان ارتباط می گیرند این ارتباط ها همیشه با استرس و ناراحتی همراه بوده.

خب همه این ها مطالبی هستند که از آن ها باخبریم و در ادامه به پشتیبان هایی می پردازیم که برای کلاس های golden chair (صندلی طلایی)  به دانش آموز ها کمک می کنند.

تفاوت پشتیبان با مشاور؟

اگر بخواهیم یک مثال ساده بزنیم، مشاوره یک کار تخصصی هست مثل کار یک جراح و فعالیت پشتیبان همچون کار یک پرستار هستش.

مشاور فعالیت های یک دانش آموز را با در نظر گرفتن شرایط علمی، جسمی، روحی، خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی برای هر دانش آموز به صورت شخصی برنامه ریزی می کند به گونه ای که پله پله پیشرفت حاصل بشه. بر همین اساس این یک کار تخصصی هست و پشتیبان قادر یه انجام آن نخواهد بود.

حالا یک پشتیبان توانمند و آماده که آموزش دیده باشد، مثل یک حامی تلاش می کند که دانش آموز بتواند بهتر برنامه و فعالیت هایش را اجرا کند و این حمایت ها به پیشرفت کردن دانش آموزها خیلی کمک می کند.

حالا اگر پشتیبان در کار مشاوره تداخلی ایجاد کند یا تغییراتی ایجاد کند مثل دخالت یک پرستار در یک عمل جراحی است اما وقتی که خواسته های مشاور به خوبی و طبق روند برنامه ریزی شده، اجرا شود، سرعت پیشرفت دانش آموز بسیار بیشتر شده و دانش آموز خیلی راحت تر به اهدافش می رسد.

چه کسی برنامه ریزی میکند و چه کسی پیگیری؟

یک نکته بسیار اساسی در مورد رجوع دانش‌آموزان برای برنامه گرفتن از اشخاص این است که هیچ کدام از مشاور و پشتیبان نباید برای شما برنامه‌ ریزی کنند؛ در واقع این کار اشتباهی است که برای شخص برنامه نوشته شود، بلکه باید به خود دانش‌آموز برنامه نوشتن آموزش داده شود.

گروهی از این افراد برنامه‌ ای از پیش تنظیم شده را برای عموم مخاطبان شان منتشر و به اجرا در می‌آورند که این کار هم کاملاً اشتباه است.

بعضی موسسات یا اشخاص نیز برای فرد برنامه‌ ریزی میکنند و انتظار دارند شخص دقیقا همان برنامه را اجرا کند. باید بگوییم این نیز تا حد زیادی اشتباه و البته آسیب رسان است!

پشتیبان-کنکور-تهران

قطعاً همه شما این را میدانید که برنامه‌ ریزی باید به صورت شخصی انجام شود. برنامه‌ ریزی باید پتانسیل تغییر داشته باشد و متناسب با توان شخص باشد. برای همین است که میگوییم بهتر است خود شخص برای خود برنامه ریزی کند.

مشاور میتواند با رضایت خود دانش‌آموز ورود کرده و روشهای متداول برنامه‌ ریزی، نکات و جزئیات کار، مزایا و مضرات روش های مختلف و از این دست مسائل را به او گوشزد کنند؛ اما تصمیم آخر باید با خود دانش‌آموز باشد.

در واقع شخص باید تصمیم بگیرد چطور درس بخواند، چطور برنامه بریزد، به چه نکاتی توجه کند و دست به چه عملی بزند.

در کلاس های golden chair (صندلی طلایی)، پشتیبانتان با شما تماس میگیرد؛)

در کلاس های golden chair (صندلی طلایی) در مرحله اول شما با مشاور تحصیلی صحبت میکنید. پس از چند جلسه مشاوره به صورت اختصاصی با دانش‌آموز و خانواده وی، تصمیم گیری میشود که با توجه به تیپ شخصیتی وی؛ آیا شخص دانش‌ پژوه نیازی به پشتیبان دارد یا خیر.

در صورت نیاز ما پشتیبانی مجرب را برای دانش‌آموز خود تعیین میکنیم. در ادامه به برسی برخی از وظایف پشتیبان های کلاس صندلی طلایی میپردازیم.

به طور کلی میتوانیم بگوییم هماهنگی برای زمان برگزاری آزمونها، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ و کمک به حل مشکلات شما، رفع اشکال درسی، پیگیری وضعیت تحصیلی شما، چک کردن دفتر برنامه‌ ریزی و برگزاری جلساتی با اولیا گرامی و … برخی از وظایف پشتیبان است.

پشتیبان های کلاس golden chair (صندلی طلایی)

پشتیبان ها علاوه بر توان علمی، آموخته اند چگونه با دانش آموز ارتباط دوستانه و راحتی برقرار کنند که بتوانند در سال کنکور مثل یک راهنما، عامل حرکت دانش آموز باشند و زمانی که دانش آموز مشکلی دارد بتواند بدون اینکه مورد مواخذه و بازخواست قرار بگیرد به آن ها مراجعه کند و پس از مراجعه به یک نتیجه برسد:

من با حضور پشتیبان به آرامش می رسم و می توانم فعالیت هایم را بهتر انجام بدهم.

جهت مشاوره رایگان، شماره خود را ثبت کنید.

سخن پایانی...

بهترین-پشتیبان-کنکور

پشتیبان یکی از نیازهای هر کنکوری است که کمک می کند فرآیندهای آموزشی و مشاوره ای به صورت دقیق و صحیح اجرا شوند علاوه بر این سرعت و شتاب زیادی به دانش آموزها می دهند که بتوانند سریع تر و راحت تر به اهدافشان برسند. اگر پشتیبان فعالیتش را به خوبی اجرا کند آرامش دانش آموز بیشتر می شود و مهم ترین خواسته و تلاشی که ما انجام دهیم، رسیدن به آرامش است و آن را کلیدی برای رسیدن به اهداف می دانیم.

این مسیر پشتیبان میخواهد!

برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام در پانسیون مطالعاتی یاوران دانش با ما در تماس باشید؛)

021-76703858 / 09123494134

خدمات کنکور یاوران دانش
هر سوالی درباره اردوی نوروزی داری، همینجا بپرس!
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
ثبت نام و دریافت مشاوره رایگان !

شماره خود را وارد کنید و منتظر تماس کارشناسان ما باشید

یا با شماره 02176703858 تماس بگرید.

یــاوران دانــش